20200729 134000 scaled 1

Even voorstellen: Froukje Zijlstra, onze nieuwe stagiaire

Er waait een frisse, nieuwe wind door Smit Juridisch Advies! Froukje Zijlstra is eind juli bij ons begonnen als stagiaire. Voor 2 dagen per week gaat ze met onze praktijk meelopen en jurisprudentieonderzoek doen. In deze blog stelt ze zich graag aan u voor:

Mijn naam is Froukje Zijlstra, ik ben 27 jaar en in mijn vrije tijd roei en wandel ik graag en vind ik het leuk om regelmatig met vrienden af te spreken. Daarnaast werk ik als juridisch registratief medewerker bij het Kadaster. In juni heb ik de master IT-recht aan de Rijkuniversiteit Groningen behaald. Tijdens de master IT-recht en de bachelor Rechtsgeleerdheid is mijn interesse voor aansprakelijkheidsrecht ontstaan en dan in het bijzonder voor letselschade. Ik wil graag letselschadebehandelaar worden en dat is ook de reden dat ik graag stage wil lopen bij een letselschadekantoor en daardoor ben ik bij Smit Juridisch Advies uitgekomen. Het spreekt mij erg aan dat Smit Juridisch Advies de belangen behartigt van het slachtoffer, dit lijkt mij een interessante en uitdagende taak. Ik hoop de komende tijd inzicht te krijgen in de werkzaamheden van de letselschadebehandelaar en ervaring op doen in het behandelen van zaken en in het contact met alle betrokken partijen. Ik heb hier erg veel zin in en ik hoop dat ik de opgedane ervaringen kan meenemen bij mijn toekomstig werkzaamheden als letselschadebehandelaar.

Wij wensen Froukje een leerzame maar vooral ook leuke tijd toe!

Gerelateerde posts