logo rechtswinkel

Stel ook onze expertise op de proef op rechtswinkel!

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Als u met een juridische kwestie wordt geconfronteerd wilt u niet altijd kosten maken. Wel wilt u antwoord op uw vraag! Door www.rechtswinkel.nl wordt dit mogelijk gemaakt. Op deze website kunt u anoniem en gratis uw juridische vraag stellen. Als jurist zijn wij bij Rechtswinkel aangesloten en beantwoorden met regelmatig vragen op het gebied van letselschade.
 
Laatst werden wij op Rechtswinkel met de volgende vraag geconfronteerd:
 
een jaar terug heb ik een tattoo op mijn pols laten zetten bij een erkende tattoo shop.
dit was mijn eerste tattoo.
heb een zin laten zetten wat veel voor mij betekend.
De letters van de tattoo zijn heel dik en het is onleesbaar geworden.
Ik ben er mee na de shop geweest en die gaven aan dat het met een te brede naald is gezet.
tevens ben ik ook bij een andere shop geweest en deze gaven het zelfde aan en vonden het zelfs erg slecht gezet.
Nu heb ik er erg veel last van omdat er bultjes onder zitten en die jeuken.
tevens kunnen mensen niet zien wat er staat .
Kan ik de tattoo shop aansprakelijk stellen voor het ongemak en voor een cover up.

 
Wij bogen ons over deze vraag en konden een positief antwoord geven; als de tattoo niet met de juiste naald is gezet en als hierdoor de bultjes zijn ontstaan, dan kan de tattooshop aansprakelijk worden gesteld. Het is dan wel belangrijk dat er aangetoond kan worden dat de tattooshop met een verkeerde naald heeft gewerkt (bijvoorbeeld door een verklaring van een deskundige op het gebied van tattoo) en dat hierdoor de bultjes zijn ontstaan.
 
Heeft u ook een vraag op het gebied van letselschade? Stel onze expertise op de proef en neem een kijkje op www.rechtswinkel.nl! Al meer dan 260 mensen gingen u voor en beoordeelden onze antwoorden met een 4,6 van de 5. Daar zijn wij natuurlijk trots op :)[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Gerelateerde posts