Referenties

“Mijn zaak is vlot en soepel verlopen, mede dankzij de goede en duidelijke hulp van mevrouw Smit. Ik ben zeer tevreden.”
Mevrouw B. uit Bedum

 

“Ik kan Smit Juridisch Advies van harte aanbevelen. Mevrouw Smit gaat voor waar je recht op hebt! Het was prettig om thuisbezoeken te hebben en altijd terugkoppeling te krijgen. Ook vond ik het fijn om op het kantoor van Smit Juridisch Advies af te kunnen spreken als dat handiger was.

Mevrouw Smit ging voor rechtvaardigheid. En hoewel ik graag wat meer informatie over het proces had willen hebben, ben ik erg tevreden. De zaak is geregeld en ik kan door met mijn leven.”
Mevrouw K. uit Groningen

 

“Omdat ik met Smit Juridisch Advies een ‘no win no fee’ overeenkomst kon afsluiten besloot ik met ze in zee te gaan. Dit heeft goed uitgepakt. De dienstverlening van Smit Juridisch Advies was zeer goed. Ontzorgend, pro-actief en zorgvuldig. Nu mijn zaak is afgerond kijk ik hier met tevredenheid naar terug. Ik geef de dienstverlening van Smit Juridisch Advies een 8.”
De heer K. uit Haren

 

“Ik had al goede ervaringen met Smit Juridisch Advies uit het verleden. Toen ik opnieuw een ongeluk kreeg, nam ik dan ook direct contact op met mevrouw Smit. Hoewel ik onzeker was over een goede afloop van de zaak, ben ik uiteindelijk zeer verrast dat het tot zo’n goed einde is gekomen. Ik ben dan ook zeer positief over de dienstverlening van Smit Juridisch Advies. Mevrouw Smit is zeer accuraat en deskundig. Ik geef haar een 10.”
Mevrouw A. te Duitsland

 

“Via via kwamen we in contact met Smit Juridisch Advies en we kregen meteen een hele prettige en professionele indruk. We gaven onze zaak in vol vertrouwen uit handen! Onze verwachting is meer dan uitgekomen; we werden tijdig en duidelijk geïnformeerd en van alle stappen op de hoogte gehouden. Onze zaak duurde behoorlijk lang, maar dat lag aan de tegenpartij, Smit Juridisch Advies bleef volhouden! Dankzij dit volhouden hebben we een mooie schadevergoeding gekregen. Dat was anders nooit gelukt. Ik beoordeel Smit Juridisch Advies dan ook met een 10.”
De heer S. te Haarlem

 

“Mevrouw Smit is op de hoogte van juridische zaken en heeft flinke ervaring in haar werkgebied. En volgens mij heeft ze ontzettende drive in haar werk en vakgebied, dus ik ben zeer tevreden. Omdat mevrouw Smit uit zichzelf het contact goed bijhield kon ik de zaak laten rusten. Ik heb eigenlijk nooit zelf ergens achteraan hoeven bellen. Echt heel fijn! Omdat mijn ervaring enorm sterk positief is, beveel ik Smit Juridisch Advies bij anderen aan. Ik beoordeel Smit Juridisch Advies met een 10.”
Mevrouw S. te Groningen

 

“Ik was ontevreden over de letsel procedure via mijn vorige belangenbehartiger en nam daarom contact op met Smit Juridisch Advies. Ik ben tevreden over Smit Juridisch Advies en heb hun dienstverlening als heel goed ervaren. Nu mijn dossier is afgesloten heb ik een bevredigend gevoel en afsluiting van het ongeval. Smit Juridisch Advies krijgt van mij een 8.”
Mevrouw V. te Groningen

 

“Ik heb voor Smit Juridisch Advies gekozen omdat mevrouw Smit veel geduld heeft en goed aan de wensen van de klant denkt. De dienstverlening van Smit Juridisch Advies was beter dan ik van tevoren had verwacht, het heeft voor gerechtigdheid gezorgd. Ik beoordeel ze met een 9.”
Mevrouw T. uit Veendam

 

“Ik ben absoluut tevreden met de schadevergoeding die ik heb ontvangen en over de dienstverlening van Smit Juridisch Advies. Mevrouw Smit heeft veel aandacht aan mijn zaak besteed en heeft mij goed geïnformeerd tijdens de behandeling van mijn zaak. Ik waardeer de dienstverlening van Smit Juridisch Advies met een 10.”
Mevrouw D. uit Tilburg

 

“Op aanraden van een kennis heb ik contact met Smit Juridisch Advies opgenomen. Ik had alle vertrouwen in mijn behandelaar, mevrouw Smit, omdat ze bij mij overkwam als een ambitieuze jonge vrouw met kennis van zaken. Ze was deskundig en kwam met juridisch goed onderbouwde stukken. Ze heeft voor erkenning van het geleden leed gezorgd door een acceptabele uitkering die ik zonder Smit Juridisch Advies niet had gekregen.”
Mevrouw J. uit Burdaard

 

“Ik beveel Smit Juridisch Advies bij anderen aan omdat zij hebben gezorgd voor een snelle en correcte afhandeling van mijn zaak. Alle communicatie verliep uitstekend. Hoewel ik wel een hogere vergoeding had verwacht, heb ik een financiële vergoeding gekregen voor mijn geleden schade. Ik waardeer de dienstverlening van Smit Juridisch Advies met een 8.”
De heer S. uit Groningen

 

“Ik had last gekregen van mijn armen door mijn werk en mijn man zocht via internet een goede jurist. Na een persoonlijk gesprek hebben we voor Smit Juridisch Advies gekozen. De procedure had van mij korter mogen duren, maar het was mij direct al gezegd dat het lang kon duren. Nu we een schikking hebben getroffen ben ik positief en erg tevreden over Smit Juridisch Advies. Het is een goed juridisch bureau en leeft echt met je mee. Ik geef Smit Juridisch Advies een 8.”
Mevrouw R. uit Leerdam

 

“De verwachting die ik vooraf had heeft Smit Juridisch Advies overtroffen. Ze waren erg professioneel en persoonlijk. Tijdens de behandeling van de zaak werden we goed op de hoogte gehouden met heldere communicatie. Nu onze zaak is afgerond hebben we een gevoel van tevredenheid. Ik beoordeel Smit Juridisch Advies met een 9.”
Mevrouw W. uit Delfzijl

 

“De behandeling van mijn zaak heeft lang geduurd, maar dat lag niet aan Smit Juridisch Advies. Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening en beoordeel dit met een 8.”
Mevrouw M. uit Eelde

 

“Mijn behandelaar, mevrouw Smit, werkte uiterst nauwkeurig, correct én is daarbij warmhartig en persoonlijk. In zo’n gevoelige situatie is dat voor mij een grote bijdrage in de verwerking van de traumatische ervaring geweest. Het maakte de schade van mijn dochter niet ongedaan, maar er staat nu een positief bedrag tegenover. Ik beveel Smit Juridisch Advies dan ook van harte aan en waardeer de dienstverlening met een 10.”
Mevrouw F. uit Duitsland

 

“Door Smit Juridisch Advies stond ik sterker.”
Mevrouw M. uit Groningen

“Ik was nog nooit met letselschade in aanraking gekomen, maar mevrouw Smit heeft alles perfect geregeld. Hierdoor krijgt mijn zoontje een goede schadevergoeding uitgekeerd als hij 18 wordt.”
De heer K uit Hoogezand

 

“Na het eerste kennismakingsgesprek had ik een goede indruk van Smit Juridisch Advies en die bleek terecht. Ik werd altijd vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Ik ben niet de makkelijkste om goed contact mee te hebben, maar ik heb nooit de indruk gekregen dat ik een vervelende klant was. Ik werd altijd goed op de hoogte gehouden, ook wanneer de tegenpartij even niet van zich liet horen waren er updates.
 

Ik heb een hogere schadevergoeding ontvangen dan verwacht. Ik heb een goede indruk gekregen van Smit Juridisch Advies en zal in de toekomst zeker weer van hun diensten gebruikmaken, als dat nodig is. Al met al beveel ik Smit Juridisch Advies van harte aan. Ze krijgen van mij een 10”
De heer De V. uit Houtigehage

 

“Voorafgaand aan mijn zaak had ik niet echt bepaalde verwachtingen, wel het vertrouwen dat mevrouw Smit mij goed kon bijstaan. Het kennismakingsgesprek met haar beviel goed. Uiteindelijk hebben we een goed eindresultaat weten te bereiken. Ik heb dan ook de dienstverlening van mevrouw Smit als heel goed ervaren. Ik geef haar een 9!”
Mevrouw De R. uit Tilburg

 

“Via via had ik goede verhalen over Smit Juridisch Advies gehoord. Ik had vertrouwen in Smit Juridisch Advies en achteraf is gebleken dat ik dit ook echt kon hebben. Het contact met mevrouw Smit was plezierig, correct en vriendelijk. Ze was meedenkend, adequaat en gaf goede informatie. Uiteindelijk is de zaak naar tevredenheid afgehandeld. Smit Juridisch Advies verdient een 9!”
Mevrouw J. uit Doetinchem

 

“Het ongeval was voor mij erg ingrijpend. Door de dienstverlening van Smit Juridisch Advies is de afhandeling van mijn schade echter positief verlopen. Ik ben door mevrouw Smit vakkundig en goed begeleid. Ik ben zeer tevreden en geef Smit Juridisch Advies een 9.”
Mevrouw K. uit Muntendam

 

“Ik ben erg tevreden over hoe Smit Juridisch Advies mijn zaak heeft behandeld. Het advies dat ik kreeg was eerlijk, professioneel en nauwkeurig. Ik beveel Smit Juridisch Advies van harte aan en waardeer hun dienstverlening met een 8.”
de heer L. uit Groningen

 

“Door een oproep online voor hulp bij letselschade bij een sportongeluk kwam ik bij Smit Juridisch Advies terecht. Het startgesprek was goed en positief, mevrouw Smit kwam vertrouwd over. En ook daarna zijn de verwachtingen waargemaakt. Ik ben ruim tevreden. Ik geef Smit Juridisch Advies een 9 voor haar dienstverlening.”
de heer A uit Hilversum

 

“Ik heb de dienstverlening van Smit Juridisch Advies als plezierig ervaren en ben tevreden over de afhandeling van mijn zaak. Alles is goed en professioneel afgehandeld. Ik kan Smit Juridisch Advies aanbevelen en geef hun een 9.”
Mevrouw v/d L uit Beilen

 

“Smit Juridisch Advies reacted fast to our request and gave very clear information from the very first moment. At the end everything went faster and easier than we expected. Krista Smit is a very nice person in general. We are very satisfied and would definitely endorse Smit Juridisch Advies. Their service is worth a 10.”
De heer G. uit Amsterdam

 

“Ik verwachtte dat Smit Juridisch Advies vol voor mijn zaak zou gaan. Deze verwachting is uitgekomen, de zaak werd gewonnen. De betrokkenheid en de communicatie heb ik als fijn ervaren. Tevens is de kennis van de gang van zaken geruststellend. Ik waardeer de dienstverlening van Smit Juridisch Advies met een 8.”
De heer V. uit Groningen

 

“Hoewel ik meer smartengeld had verwacht voor het leed dat ik heb gehad, beveel ik Smit Juridisch Advies aan omdat ze mijn zaak correct hebben behandeld, zowel per brief als email en telefoon. Nooit een onvertogen woord. Ik geef Smit Juridisch Advies een 8.”
De heer M. uit Maassluis

 

“Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn zaak. Het kon niet beter! Ik waardeer de dienstverlening van Smit Juridisch Advies dan ook met een 10. Bovendien zou ik Smit Juridisch Advies aanbevelen bij anderen, omdat er vriendelijk en duidelijk met je wordt gecommuniceerd. Er wordt naar meer mogelijkheden gekeken.”
Mevrouw Z. uit Groningen

 

“Wij hoopte dat Smit Juridisch Advies een zorg uit handen zou nemen. Dat is gelukt. Wij hebben de dienstverlening van Smit Juridisch Advies als erg prettig ervaren. Nu ons dossier is afgerond hebben we dan ook een tevreden gevoel over het uiteindelijke schadebedrag wat uitgekeerd is. Wij bevelen Smit Juridisch Advies aan omdat je goed en helder en duidelijk geholpen wordt.”
Familie T. uit Assen

 

“Ik beveel Smit Juridisch Advies aan omdat ze goed en snel werken. Bovendien was mijn behandelaar, mevrouw Smit, een betrokken en aardig mens.”
Mevrouw K. uit Groningen

 

“Toen ik door een auto werd aangereden en mijn pols brak, wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik heb echter de dienstverlening van Smit Juridisch Advies als prima ervaren. Ze hebben alles naar tevredenheid afgehandeld. Ik beoordeel de dienstverlening van Smit Juridisch Advies met een 9.”
Mevrouw F. uit Noordhorn

 

“Ik heb de dienstverlening van Smit Juridisch Advies als goed, duidelijk overzichtelijk, behulpzaam en meelevend ervaren. Ik ben boven verwachting tevreden met het uiteindelijke resultaat en kan Smit Juridisch Advies bij anderen aanbevelen omdat er duidelijk gecommuniceerd wordt en er een goed resultaat behaald wordt.”
De heer G. uit Groningen

 

“Er komen veel zaken op je af na een ongeval waar je op dat moment niet op zit te wachten. Dan is het fijn dat er een adviseur is die je op juridisch vlak kan bijstaan. Omdat dit nieuw was voor mij had ik geen specifieke verwachtingen. Smit Juridisch Advies heeft echter perfect werk geleverd waardoor ik mij volledig kon richten op mijn eigen zaken en het herstel en niet om de juridische rompslomp. Ik ben zeer tevreden.”
De heer S. uit Groningen

 

“Ik had nog nooit te maken gehad met letselschade. Maar de belangenbehartiging door Smit Juridisch Advies is me goed bevallen. Mijn behandelaar, mevrouw Smit, heeft verstand van zaken. Zij heeft ervoor gezorgd dat de financiële kant werd geregeld en andere ongemakken werden opgelost. Smit Juridisch Advies is het aanraden waard.”
De heer D. uit Slochteren