Loonregres werkgever

Heeft uw werknemer letselschade en is er sprake van arbeidsongeschiktheid? Vaak wordt u dan met hoge kosten geconfronteerd. Niet alleen bent u verplicht het loon gedurende twee jaar door te betalen, ook de kosten voor re-integratie en het inschakelen van vervanging kunnen hoog oplopen. Gelukkig biedt artikel 6:107a Burgerlijk Wetboek u de mogelijkheid om het doorbetaalde loon en de re-integratiekosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Dit wordt loonregres genoemd.

 

Wij begrijpen dat u niet altijd de kennis of mogelijkheid heeft om deze schade te verhalen. Wij weten waar u recht op heeft en nemen deze zorg dan ook graag uit handen; van het aansprakelijk stellen tot het maken van een juridisch onderbouwde berekening van uw schade. Daarnaast kunnen wij ook uw werknemer ondersteunen bij het verhalen van zijn/haar letselschade. Gebleken is dat als uw werknemer goed en deskundig wordt bijgestaan, dit bijdraagt aan een snellere terugkeer in het arbeidsproces.

 

Wilt u meer informatie over loonregres en weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.